Cookie beleid

Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 10 september 2018

1 Introductie

Onze website, https://emonderzoek.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Toestemmen

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op "Accepteren" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins zoals beschreven in het pop-upvenster en deze cookieverklaring. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar het is mogelijk dat onze website niet meer naar behoren werkt.

5 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden altijd op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

6 Cookies

6.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagentje tot u betaald hebt. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

6.2 Analytische cookies

Wij gebruiken analytische cookies om de website-ervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website. Wij vragen uw toestemming voor het plaatsen van analytische cookies.

6.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen advertentie cookies op deze site.

6.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Anders om webpagina's te promoten (bijv. "like", "pin") of te delen (bijv. "tweet") op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Anders. Deze knoppen werken met stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Anders zelf afkomstig zijn. Dor middel van deze code worden cookies geplaatst. Deze social media buttons kunnen ook bepaalde informatie opslaan en verwerken, zodat u een gepersonaliseerde advertentie getoond kan worden. Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken door (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat ze doen met uw (persoonlijke) gegevens die ze verwerken met behulp van deze cookies. De informatie die zij verzamelen, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, en Anders zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

7 Geplaatste cookies

Google Analytics
Doel: Performance
Beschrijving: Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse service van Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van zogenaamde “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om zo het gebruik van de website te kunnen analyseren. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website wordt overgebracht naar een server van Google in de Verenigde Staten en daar opgeslagen. In het geval dat het IP-adres op deze website wordt geanonimiseerd, wordt jouw IP-adres in de lidstaten van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van het Akkoord over de Europese Economische Ruimte door Google eerst verkort. Alleen in buitengewone gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de Verenigde Staten overgebracht en daar verkort. In opdracht van de beheerder van deze website zal Google deze informatie gebruiken om te evalueren hoe de website wordt gebruikt, om rapporten over de activiteiten op de website op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot het gebruik van de website en het internet. Het in het kader van Google Analytics door jouw browser overgebrachte IP-adres wordt niet gecombineerd met andere gegevens van Google.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
Vanaf de sessie tot maximaal twee jaar_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmzVoor meer informatie zie de privacy policy van Google Analytics op https://policies.google.com/privacy
JetPack
Doel: Performance
Beschrijving: Cookies are used by Jetpack in a variety of ways to improve your experience and provide the core functionality of some features.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
Variërend van enkel de internetsessie tot enkele dagentk_tc, tk_qs, tk_aiVoor meer informatie zie de privacy policy van JetPack op https://jetpack.com/support/privacy/
WordPress
Doel: WordPress log in cookie
Beschrijving: Cookie om je ingelogd te houden.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
30 dagen_wordpress_Voor meer informatie zie de privacy policy van WordPress op https://wordpress.org
CloudFlare
Doel: CloudFlare
Beschrijving: De __cfduid-cookie wordt gebruikt om individuele klanten achter een gedeeld IP-adres te identificeren en beveiligingsinstellingen per klant toe te passen.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
__cfduidVoor meer informatie zie de privacy policy van CloudFlare op https://www.cloudflare.com/privacypolicy/
Facebook
Doel:
Beschrijving:
BewaartermijnGebruikte namenDelen
fbm_, actppresence, sb, csm, c_user, frstxs, datrVoor meer informatie zie de privacy policy van Facebook op https://facebook.com
Twitter
Doel:
Beschrijving:
BewaartermijnGebruikte namenDelen
metrics_tokenVoor meer informatie zie de privacy policy van Twitter op https://twitter.com/en/privacy
LinkedIn
Doel: Linkedin places cookies to track users
Beschrijving:
BewaartermijnGebruikte namenDelen
X-LI-IDCVoor meer informatie zie de privacy policy van LinkedIn op https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy
Google Plus
Doel:
Beschrijving:
BewaartermijnGebruikte namenDelen
Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Plus op https://myaccount.google.com/privacy
Doel:
Beschrijving:
BewaartermijnGebruikte namenDelen
Voor meer informatie zie de privacy policy van op
Google Fonts
Doel:
Beschrijving:
BewaartermijnGebruikte namenDelen
Voor meer informatie zie de privacy policy van Google Fonts op https://policies.google.com/privacy
Complianz
Doel: Onthoud de cookie waarschuwing keuze
Beschrijving: De cookie van Complianz behoort bij de cookie melding die nieuwe bezoekers te zien krijgen wanneer zij voor het eerst de website van EM Onderzoek bekijken.
BewaartermijnGebruikte namenDelen
cmplz_id, complianz_config, complianz_consent_status, complianz_policy_idVoor meer informatie zie de privacy policy van Complianz op https://complianz.io/privacy-statement/

8 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.
  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.
Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

9 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

10 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Marktonderzoeksbureau EM Onderzoek
Heiweg 219
6533 PC Nijmegen
Nederland
Website: https://emonderzoek.nl
Email: info@emonderzoek.nl
Telefoon: 0247855663

Trek cookie toestemming in

De 15 allerbeste marktonderzoek tips - download ze via EM Onderzoek

Je bent nog één stap verwijderd van de 15 allerbeste marktonderzoek tips...

Vul hiernaast enkele gegevens in en het gratis e-book met de allerbeste marktonderzoek tips is voor jou. En wees gerust, je wordt niet bestookt met EM Onderzoek mails hierna. Hooguit een paar mailtjes per jaar. Erewoord.

Dank voor het invullen van je gegevens. Op naar het e-book!